Sipas Relevancës
Sipas Relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Zbritjes (%) më të lartë
Filtro
-22%

Mbajtëse për projektor Stella SHO 1090S

2,590 MKD. 3,292 MKD.
Përfshirë TVSH
-3%

Mbajtëse për projektor EPSON

12,890 MKD. 13,190 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtëse për projektor Epson ELPMB22

13,090 MKD. 14,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-9%

Mbajtëse për për projektor Optoma OCM815W

5,490 MKD. 5,990 MKD.
Përfshirë TVSH
-5%

Mbajtëse për projektor CONNECT IT Spider, e argjendtë

2,090 MKD. 2,190 MKD.
Përfshirë TVSH

Mbajtëse për projektor CONNECT IT P2

1,790 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Mbajtëse për projektor Optoma OWM3000

10,290 MKD. 10,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-4%

Mbajtëse AQ Vision BR01PC për projektor dhe laptop

6,190 MKD. 6,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-6%

Mbajtësi për projektor Stell SHO 1091, i argjendtë

4,790 MKD. 5,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtës për projektor Optoma OCM815B, i zi

5,690 MKD. 6,390 MKD.
Përfshirë TVSH
-10%

Mbajtëse për projektor Optoma OCM818W-RU, e bardhë

4,590 MKD. 5,090 MKD.
Përfshirë TVSH
-2%

Mbajtëse për projektor Optoma OCM818B-RU, e zezë

5,190 MKD. 5,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-18%

Mbajtëse tavani për projektor XGIMI

4,590 MKD. 5,590 MKD.
Përfshirë TVSH
-36%

Mbajtëse multifunksionale për projektor XGIMI, e zezë

4,990 MKD. 7,690 MKD.
Përfshirë TVSH
-21%

Mbajtëse muri për projektor XGIMI X-Wall, i zi

3,390 MKD. 4,290 MKD.
Përfshirë TVSH
-11%

Mbajtës për projektor Stell SHO 1029

2,590 MKD. 2,890 MKD.
Përfshirë TVSH