Denar
Denar
Euro
Macedonian
Shqip
Macedonian
Потпрете се на нас. 100% безбедна достава насекаде во Македонија.
Според релевантност
Според релевантност
Цена: Најниска до Највисока
Цена: Највисока до Најниска
Филтер

-17%
Железниот волк Seagate, 3.5" - 3TB
7,041 MKD. 8,483 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Seagate IronWolf, 3,5" - 4TB
6,902 MKD. 7,422 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Seagate Exos X18, 3,5" - 18TB
23,129 MKD. 25,416 MKD.
Вклучен ДДВ
-7%
Seagate IronWolf PRO, 3,5" - 20TB
38,655 MKD. 41,564 MKD.
Вклучен ДДВ
-18%
WD Purple (PURZ), 3,5" - 2TB
4,963 MKD. 6,052 MKD.
Вклучен ДДВ
-8%
Диск за сервер HPE, 3,5 "- 4TB
24,480 MKD. 26,609 MKD.
Вклучен ДДВ
Хард диск Seagate IronWolf PRO, 12TB, 3,5 "
27,528 MKD.
Вклучен ДДВ
-9%
Xард диск WD Ultrastar DC HC520, 3,5" - 12TB
24,408 MKD. 26,822 MKD.
Вклучен ДДВ
-20%
Хард диск Seagate Exos X14, 3,5 "- 12TB
1,528 MKD. 1,910 MKD.
Вклучен ДДВ