1 / 1
Слика на Dell 65W полнач за Inspiron/Optiplex

Dell 65W полнач за Inspiron/Optiplex

Оценете го овој производ
Гаранција: 1 година Код:
4,490 MKD.
4,390 MKD.
со ДДВ Без ДДВ 3,720 MKD.
Заштеди 100 MKD.
-3%

повеќе од 10
GjirafaFLEX
Бидете флексибилни со GjirafaFlex

GjirafaFLEX е дополнителна услуга која ја нудиме како брзо решение доколу имате неисправен производ во гарантниот период од 1 година, без да чекате на овластени сервисери. Со оваа услуга, ќе бидете контактирани во рок од 24 часа од моментот кога ќе ја добиете нарачката, за тоа дали производот ќе се сервисира, ќе добиете нов како замена или средствата ќе се задржат како кредит за друга нарачка. Потоа, ќе бидете известени за периодот на сервисирање, за замена со нов производ или за негово враќање.

*Се прифаќаат само фабричките дефекти, а не и физичка штета која може да биде предизвикана на производот.

Испорака
Време на пристигнување на производот: - СКОПЈЕ
11 декември 2023 - 18 декември 2023
Македонија, други
11 декември 2023 - 19 декември 2023
Време на пристигнување на производот е периодот од моментот кога е направена верификација на вашата нарачка и известувањето за верификација што го добивате преку е-пошта или смс.
Ако нарачката е поставена сега, производот пристигнува во временскиот рок наведен погоре. Постојано ќе Ве известуваме преку е-пошта за локацијата на вашата нарачка, како и кога истата ќе пристигне во нашиот магацин и кога ќе биде испорачана до вашата адреса.

*Во 99% од случаите, производите пристигнуваат во временскиот рок наведен погоре. Имајте в предвид дека меѓународните празници влијаат испораката да се одложи за околу 2 дена.

Безбедно плаќање
Пари на рака
Плаќање на жиро-сметка
На жиро сметка
Повеќето производители нудат замена за адаптер за напојување за нивните лаптопи, а Dell не е исклучок. Едноставен, лесен адаптер е способен да испорача енергија до 65 W за напојување на лаптопите на Dell. Со адаптер за замена, можете да оставите еден адаптер во канцеларија, а другиот да го користите дома или во движење за да го полните вашиот лаптоп од електричната мрежа. Адаптерот за напојување е компатибилен со лаптопи: Dell Inspiron 3147; Dell Inspiron 3148; Dell Inspiron 3490; Dell Inspiron 3567; Dell Inspiron 3590; Dell Inspiron 5368; Dell Inspiron 5378; Dell Inspiron 5482; Dell Inspiron 5555; Dell Inspiron 5558; Dell Inspiron 5559; Dell Inspiron 5567; Dell Inspiron 5568; Dell Inspiron 5570; Dell Inspiron 5578; Dell Inspiron 5579; Dell Inspiron 5758; Dell Inspiron 5759; Dell Inspiron 5767; Dell Inspiron 5770; Dell Inspiron 7347; Dell Inspiron 7348; Dell Inspiron 7359; Dell Inspiron 7386; Dell Inspiron 7560; Dell Inspiron 7570; Dell Inspiron 7778; Dell Inspiron 7779; Dell Latitude 3400; Dell Latitude 3500; Dell OptiPlex 3020M; Dell OptiPlex 9020M; Dell Vostro 3558; Dell Vostro 3568; Dell Vostro 3580; Dell Vostro 3583; Dell Vostro 5370; Dell Vostro 5468; Dell Vostro 5471; Dell Vostro 5481; Dell Vostro 5568; Dell Vostro 5581. Адаптерот има конектор од 4,5 mm.
Посветен на серијата лаптопи Dell:
Inspiron 11 (3147), Inspiron 11 (3148), Inspiron 13 (7347), OptiPlex 3020M, OptiPlex 9020M
Максимална излезна енергија [Ш]:
65
Гаранција за производителот:
1 година, 1 година
Код на производителот:
D-N-450-AECL
Код:
D-N-450-AECL
Лансиран:
4.12.2014
Боја:
ЦРНО
Производител:
Дел, Дел
Дизајниран за лаптопи од серијата Dell::
Dell Inspiron 3147, Dell Inspiron 3148, Dell Inspiron 3490, Dell Inspiron 3567, Dell Inspiron 3590, Dell Inspiron 5368, Dell Inspiron 5378, Dell Inspiron 5482, Dell Inspiron 5555, Dell Inspiron 5558, Dell Inspiron 5559, Dell Inspiron 5567, Dell Inspiron 5568, Dell Inspiron 5570, Dell Inspiron 5578, Dell Inspiron 5579, Dell Inspiron 5758, Dell Inspiron 5759, Dell Inspiron 5767, Dell Inspiron 5770, Dell Inspiron 7347, Dell Inspiron 7348, Dell Inspiron 7359, Dell Inspiron 7386, Dell Inspiron 756...
EAN:
5397063813919
0

0 Препораки

Оние кои го купиле овој производ, купиле и

Купи веднаш
Dell 65W полнач за Inspiron/Optiplex
4,390 MKD.
Количина:0
GjirafaFLEX: НЕ