1 / 6
Слика на Заштитно капаче RJ45
Слика на Заштитно капаче RJ45
Слика на Заштитно капаче RJ45
Слика на Заштитно капаче RJ45
Слика на Заштитно капаче RJ45
Слика на Заштитно капаче RJ45

Заштитно капаче RJ45

Оценете го овој производ
Гаранција: 1 година Код:
120 MKD.
со ДДВ Без ДДВ 102 MKD.

повеќе од 10
GjirafaFLEX
Бидете флексибилни со GjirafaFlex

GjirafaFLEX е дополнителна услуга која ја нудиме како брзо решение доколу имате неисправен производ во гарантниот период од 1 година, без да чекате на овластени сервисери. Со оваа услуга, ќе бидете контактирани во рок од 24 часа од моментот кога ќе ја добиете нарачката, за тоа дали производот ќе се сервисира, ќе добиете нов како замена или средствата ќе се задржат како кредит за друга нарачка. Потоа, ќе бидете известени за периодот на сервисирање, за замена со нов производ или за негово враќање.

*Се прифаќаат само фабричките дефекти, а не и физичка штета која може да биде предизвикана на производот.

Испорака
Време на пристигнување на производот: - СКОПЈЕ
11 декември 2023 - 18 декември 2023
Македонија, други
11 декември 2023 - 19 декември 2023
Време на пристигнување на производот е периодот од моментот кога е направена верификација на вашата нарачка и известувањето за верификација што го добивате преку е-пошта или смс.
Ако нарачката е поставена сега, производот пристигнува во временскиот рок наведен погоре. Постојано ќе Ве известуваме преку е-пошта за локацијата на вашата нарачка, како и кога истата ќе пристигне во нашиот магацин и кога ќе биде испорачана до вашата адреса.

*Во 99% од случаите, производите пристигнуваат во временскиот рок наведен погоре. Имајте в предвид дека меѓународните празници влијаат испораката да се одложи за околу 2 дена.

Безбедно плаќање
Пари на рака
Плаќање на жиро-сметка
На жиро сметка

Етернет мрежите се најчестиот тип на компјутерска мрежа денес. Тие користат многу различни технологии за пренос, меѓутоа, најраспространетите се секако структуирани мрежи, формирани од UTP кабли.

Овој тип на кабли ќе го најдете не само во компјутерските центри, туку скоро во секоја канцеларија или дом, ако поврзете два или повеќе персонални компјутери. Структурираните мрежи обично користат UTP кабел без заштита, кој се состои од четири пара јадра кодирани во боја. Каблите што не завршуваат со приклучоци најчесто се опремени со RJ45 конектори.

Се разбира, конекторите RJ45 исто така се испорачуваат со соодветни капаци во неколку бои за можна полесна резолуција. Во овој случај, тоа е карактеристично сино капаче.

Гаранција за производителот:
1 година
Стапка на неуспех:
0,00 %
Датум на лансирање:
10 мај 2011 година...
Доверливост:
100 %
EAN:
8592220001384
0

0 Препораки

Оние кои го купиле овој производ, купиле и

Купи веднаш
Заштитно капаче RJ45
120 MKD.
Количина:0
GjirafaFLEX: НЕ